معرفی حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم المپیاد علمی دانشجویی

 

اگر در هزاره گذشته، دانشگاه­ ها افتخار خود را در توسعه مرزهای دانش و کشف نادیده­ ها و ناشنیده­ ها می­دانستند و عمده سرمایه­ های مالی و انسانی خود را برای نیل به این جایگاه مصرف می­کردند، در هزاره سوم، جامعه مأموریت­ های نوینی را از دانشگاه­ ها مطالبه خواهد کرد. و آن چیزی نیست جز شناسایی مشکلات (Problems) و ارائه راهکارهای متناسب(Proper Solutions)  درجهت رفع مشکلات و ارتقای کیفیت زندگی بشر.

در هزاره سوم، حتی مرزهای جغرافیایی میان شهر و دانشگاه برداشته شده و دانشگاه به عنوان یک نهاد فعال در امور اجتماعی در بطن شهرها قرار دارد. حتی مردم عادی مانند کاسب و کارمند و راننده و ... می­تواند بدون محدودیت وارد این سازمان ­ها شده و آزادانه از نیازهای واقعی خود با اعضای هیأت علمی و پژوهشگران دپارتمان­های مختلف صحبت کنند و از آن­ها راهکار طلب کنند. دانشگاه به راحتی با حوزه­ های سرمایه­ گذاری تعامل داشته و سرمایه­ گذاران نیز با خیال راحت از امنیت سرمایه­ گذاری خود در حوزه­ های دانشی سخن می­گویند. پژوهشگران و اساتید نیز به جای تمرکز بر آموزش دانشجویان و نگارش و نشر مقالات و نتایج پژوهش­ها، عمده وقت خود را صرف تعامل با صنعت و جامعه، نوآوری و کارآفرینی و خلق ثروت دانش­بنیان برای خود و دانشگاه کرده و دانش خود را در جهت ارائه راه حل برای مشکلات واقعی برآمده از جامعه صرف می کنند و ....

این تصویر، واقعیت دانشگاه­ های کشور ما در سال های آتی است. مسلماً در این دانشگاه­ ها، همان­طور که مأموریت­ ها با دانشگاه­ های امروز متفاوت است، اساتید و دانشجویان و پژوهشگران آن نیز تفاوت ­های مهمی با آنچه امروز دیده می­شوند خواهند داشت. و شاید مهمترین وظیفه نهادهای سیاستگذار در این زمینه، آماده ­سازی جامعه دانشگاهی کشور برای پذیرش این تحول بزرگ است.

بر این اساس و با توجه به ضرورت توجه به دانشگاه­ های هزاره سوم و ایجاد زمینه ­های لازم برای گذار به سوی این دانشگاه­ ها، حیطه «کارآفرینی در بستر دانشگاه ­های هزاره سوم» به عنوان حیطه ششم المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور از دهمین سال برگزاری این المپیاد به حیطه­ های قبلی افزوده شده است.

 

نتایج کلان منطقه8

عنوان

حیطه

المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی

مدال طلا و برنز گروهی

کرمان 2مدال برنز و 2 دیپلم افتخار انفرادی

از نوآوری تا کارآفرینی

کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم

دهمین دوره المپیاد

رفسنجان مدال برنز(پویا عابدی) و دیپلم افتخار (حمیدرضا رازقی)

کرمان 1 دیپلم افتخار

جیرفت 2 دیپلم افتخار

کسب و کار دانش بنیان

(knowledge Based Business)

 

کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم

یازدهمین دوره المپیاد

مرحله اول(کرمان 5نفر- آزاد کرمان 2 نفر- جیرفت 2 نفر- رفسنجان 1 نفر)

کرونا و بازارهای نوظهور سلامت در ایران و جهان

کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم

دوازدهمین دوره المپیاد

 

 آدرس سایت المپیادهای علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

https://medolympiad.behdasht.gov.ir

 

لینک شیوه­ نامه ­ها و منابع و سوالات آزمون­ های ادوار گذشته

https://medolympiad.behdasht.gov.ir/%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9-%D9%88-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87%D8%A7