سوالات متداول ترفیع پایه سالانه

• معنی ترفیع پایه‌ی سالانه چیست؟

هر عضو هیئت علمی به ازای هر سال فعالیت در دانشگاه مشمول یک پایه ترفیع می‌باشد. مسئولیت انجام فرایند این ترفیع بر عهده خود هیئت علمی می‌باشد.

• کدام یک از اعضای هیئت علمی مشمول ترفیع پایه سالانه می‌شوند؟

کلیه اعضای هیئت علمی رسمی، پیمانی و ضریب K در هر سال و مشروط به کسب امتیازات لازم، مشمول یک ترفیع پایه‌ی سالانه می شوند. آیین‌نامه اجرایی و امتیازدهی ترفیع در وب‌سایت مرکز در دسترس شما قرار دارد.

• تاریخ ترفیع پایه سالانه‌ی من چه زمانی است؟

تاریخ ترفیع سالانه شما، یک سال شمسی پس از تاریخ شروع به کار شما در دانشگاه می‌باشد. این تاریخ هر سال تکرار می‌شود.

• آیا این احتمال وجود دارد که تاریخ ترفیع پایه سالانه‌ی من به تاخیر بیفتد؟

بله، در مواردی مثل ماموریت آموزشی، مرخصی زایمان و ... تاریخ ترفیع پایه به اندازه‌ی مدت عدم حضور هیئت علمی در دانشگاه به تعویق می‌افتد. این تاریخ جدید، مبنای محاسبه ترفیع برای سال‌های بعد است.

• برای انجام روند ترفیع پایه‌ی سالانه‌ی خود چه مراحلی را باید به انجام برسانم؟

لازم است فرم ترفیع پایه‌ی خود را تکمیل نموده و توسط مسئولین مربوط تایید نمایید. فرم را به مدیر دفتر مطالعات مرکز آموزشی خود تحویل نمایید. سایر مراحل توسط EDO انجام خواهد شد. شما می‌توانید فرم مرتبط با ترفیع را از وب‌سایت مرکز دریافت نمایید.

• من در چه زمانی باید مدارک ترفیع پایه خود را ارسال نمایم؟

شما حداکثر تا سه ماه پس از تاریخ ترفیع خود می‌توانید مدارک خود را به EDO تحویل نمایید.

• من فرم ترفیع پایه‌ی سالانه‌ی خود را با تاخیر به EDO تحویل داده‌ام. آیا مشکلی در این روند پیش خواهد آمد؟

با توجه به تصمیمات کمیته‌ی ترفیع پایه، زمان مورد استناد، زمان تحویل مدارک به دفتر مطالعات است. برای مدارکی که حداکثر تا سه ماه بعد از موعد مقرر تحویل شده باشند، همان زمان اولیه مورد محاسبه قرار خواهد گرفت ولی در موارد تاخیر بیشتر از سه ماه، ترفیع از زمان تحویل مدارک به EDO محاسبه خواهد شد.

• من عضو هیئت علمی سال اول هستم و به علت تازه‌وارد بودن نتوانسته‌ام مقاله‌ای چاپ کنم. آیا می‌توانم ترفیع پایه پیدا کنم؟

بر اساس تسهیلات قانونی موجود، و با تامین شرایطی خاص، این امکان برای اعضای هیئت علمی جدید‌الورود وجود دارد که پایه سالانه‌ی خود را کسب نمایند. برای اطلاع از ریز این شرایط با دبیر کمیته ترفیع تماس حاصل فرمایید.

• در صورت عدم مشارکت در روند ترفیع پایه چه اتفاقی رخ خواهد داد؟

درصورتیکه عضو هیئت علمی 3 سال متوالی یا 4 سال متناوب در روند ترفیع پایه مشارکت نکند یا ترفیع پایه وی رد شود، مشمول رکود علمی خواهد شد. در رکود علمی، رتبه‌ی علمی عضو هیئت علمی تنزل پیدا خواهد کرد.

• من مدارک خود را در موعد مقرر تحویل داده‌ام ولی هنوز حکم ترفیع پایه من صادر نشده است. علت چیست؟

جلسات کمیته ترفیع معمولا بصورت فصلی برگزار می‌گردد، بنابراین اول اطمینان حاصل فرمایید که جلسه کمیته برگزار شده باشد، اما مواردی هم وجود دارد که مدارک مورد قبول کمیته واقع نمی‌شود و ترفیع هیئت علمی رد می‌شود. در این موارد بازخورد رد ترفیع و علت آن به شما داده خواهد شد.